December 21, 2011

TEORI LAPUK TANDA-TANDA PEREMPUAN MASIH DARA ATAUPUN TIDAK


Perempuan tak ada dara lelaki akan kisah. Ada juga yang dengar-dengar lelaki tak kisah.Macam mana orang zaman sekarang tengok perempuan masih dara atau tidak?Kadang-kadang aku pelik dan tefikir-fikir sahih dan logik ke teori dara tu yang orang zaman sekarang guna?.So hari ni aku nak buka topik pasal dara.18SX!Ini teori yang aku rasa tak logik :




1)Tumit kaki kemerah-kemerahan


Haiyaa...yang ni aku selalu dengar kawan-kawan aku cakap nak tengok perempuan masih ada dara ke tak tengok tang tumit dia.Kalau merah masih berdara.So kalau putih je kira tak ada dara laa?Tapi kalau yang hitam macam mana pulak?Haha..tak logik betul.Setahu aku tumit merah ke tak itu kaitan pressure darah kat kaki ke tumit korang.Tak percaya try tekan tumit kat lantai tengok merah ke tak tumit korang.


2)Bontot jatuh




Lelaki kalau nak tengok perempuan berdara ke tak tengok la bila perempuan pakai seluar ketat.Contoh bila perempuan tu berjalan-berjalan kat Mall pakai seluar jeans dieorang akan tengok gaya perempuan tu jalan dengan keadaan bontot perempuan tu.Kalau bontot perempuan tu jatuh maknanya perempuan tu tak ada dara lagi.Kalau bontot heiii mantap gila lelaki akan cakap "Dara lagi awek ni".Bukan lelaki je berpendapat macam tu.Majoriti kawan-kawan perempuan aku pun bagi pendapat yang sama.Heii..kesian la kat kaum kerabat perempuan yang berbontot leper.


3)Nipple berwarna pink-pink gitu


Entah aku pun tak tahu mana datang pendapat mengatakan "Perempuan Yang Masih Berdara Mempunyai Nipple Berwarna Pink".Pendapat ni aku dah lama tahu since zaman aku sekolah lagi.Tapi yang lawaknya mana ada perempuan Asia ada nipple warna pink. Rambut yang asal warna hitam pun dieorang kalerkan macam-macam warna.LOL!Lelaki lelaki yang layan macam2 web( tak nak list down web )je yang guna teori tak ada kaitan ni.


4)Selaput dara pecah




Yang ni memang public issue.Tapi bagi aku teori ni 50-50 aku nak percaya.Bagi aku macam mana pulak kalau perempuan tu selaput dara dia pecah sebab aktiviti lasak?Tak ke niaya dieorang tu kalau teori ni ditujukan pada dieorang?Then korang boleh pikir tak macam mana dengan perempuan yang tak berdara tapi selaput dara tak pecah?


Setakat ni 4 teori ni je yang aku selalu dengar sana sini.Untuk kaum lelaki pandai-pandailah korang lihat dan pikir sejenak logik atau tak teori ni.Kalau korang dah sayangkan perempuan tu TERIMA LAH DIA SEADANYA =D Untuk perempuan-perempuan kat luar sana yang ada dalam salah satu list atau kesemuanya jangan rasa down dan fikir korang takde dara sebab teori lapuk tu.Bagi aku teori lapuk tu tak boleh pakai.Bagi aku yang berada dalam aliran medical teori dara yang aku belajar masa zaman study dulu memang lain.Apa pun kalau korang sendiri nak tahu teori yang sebenarnya korang pegi lah buat SEX.OOoopss..tapi NIKAH dulu!Bukan kahwin!Bye!

2 comments:

  1. haaa...
    bolh dah..
    tapi aq dah lupe ayat aq tadi.. ;p

    ReplyDelete
  2. Susah la nak check dorang masih dara atau tak.
    Kang tak pasal pasal kene sepak. HAHA

    ReplyDelete